ingegrupstra.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens mijn reis naar Letland. De komende 11 dagen zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

inge

Ben

Hoi lief nichtje,

Een inspirerende en indrukwekkende reis gewenst en, maar dat mag voor jouw gevoel best een tijd duren, een veilige terugkeer.

Groetjes en xxx,

Ben

SjeikM

In 11 dagen verwacht ik minstens iedere dag een verhaaltje!

haha
Goede reis!

Anna

Veel plezier wijffie, geniet ervan !!!

xx, Anna

Lief Pleegkien

Namens ons allen een fantastische reis gewenst
Een ervaring om nooit te vergeten...

Ik zal alle dagen even hier kijken hoe het met je gaat en wat je allemaal al beleefd en gezien hebt

lieverd heel heel veel plezier en een dikke kus

Jelly

Marc

ga je voor 11 dagen een reisblog aanmaken? :|

Cor

Ik wens je niets anders dan al het goede en hopelijk haal je alles er uit wat er in zit :)
Denk je om de elanden als je te veel R?gas Melnais Balzams op hebt?

allerliefste moessie

He kien, je vertrok vanochtend mooi op tijd! hoop dat de reis goed bevalt, dat zal vast na de wodka! We volgen je reisverslag en zie uit naar je foto's, mailtjes en ook naar je thuiskomst! (ha, ha, kan het niet laten), dikke knuffel van snorrie (die zegt nog; niet op't iis!) en moeke.

Flaps

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel pzier dochterkind!! xx